Készíts házi csokibonbont!
Az októberi számunkban található "Készíts édességet" című cikkünk folyatása következik. Íme a picit több időt igénybevevő, de annál inkább finomabb kávés trüffelkrémmel töltött bonbon receptje Ha szereted a kihívásokat mindenképp meg kell ismerned az otthoni bonbonkészítés rejtelmeit.
Kávés trüffelkrémmel töltött csokoládébonbonok
Ezeket láttad már?
A bonbon elkészítéséhez 400-500 g étcsokoládé-pasztillára lesz szükséged, a krém elkészítéséhez szükséges alapanyagokat pedig nézd meg az októberi számunk Készíts édességet című cikkünkben!
Szükséges eszközök:
Gránitlap, maghőmérő, kés, spakli, műanyag bonbonformák, konyhai mérleg, nyomózsák
Kattints, és nézd meg lépésről lépésre, hogy készül a csokibonbon!
Készíts házi csokibonbont!