Így főz egy profi vízilabdás!
Tóth Marcit senkinek nem kell bemutatnunk! Válogatott vízilabdázó, a BiotechUsa arca, aki nem csak kiváló sportolóként, hanem profi szakácsként is megállja a helyét. Most két egészséges és végtelenül könnyen elkészíthető receptet ajánl nektek a hétvégére.
Ezeket láttad már?
Ropogós lazacpogácsa friss salátával
Hozzávalók: 40 dkg lazacfilé, 1 púpozott evőkanál tejföl, 1 kiskanál dijoni mustár, 1 citrom reszelt héja, 1/2 citrom leve, 4 db natúr ízű holland toast, só, bors, kapor
Így készítsd el:
Morzsolj össze három darab toastot és keverd össze a többi hozzávalóval. Miután egy fél órát pihentetted a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek, formálj a masszából kis gombócokat. Ezután forgasd meg a toast morzsában. Végül süsd ki kókuszzsírban, majd tálald friss salátával.
Téli fehérje desszert kölessel
Hozzávalók: 50g főtt köles, 1 alma apróra vágva, 2 aszalt szilva, fahéj, 1 adag vaníliás fehérjepor
Így készítsd el:
A gyümölcsöket darabold apróra, majd keverd a köleshez. Közben a fehérjeporhoz adj annyi vizet, hogy puding állaga legyen, majd ezt is tedd a köleses gyümölcshöz. Utolsó fázisként jöhet egy kis fahéj.