Boldog húst - de honnan? Folyatás!
Már bemutattunk néhány lehetőséget azoknak, akik nem akarnak lemondani a húsról, de szeretnének odafigyelni arra, mit esznek. A boldog húsokról szóló írást a GLAMOUR aktuális, márciusi számában találod - addig is néhány további tipp. Házhoz jön a hús az Ebio biokertészetet, ahol nemcsak gyümölcsöt, zöldséget, de állatot is tartanak, melyek húsából csodálatos felvágottakat készítenek. Szalámik, májasok, hurka, kolbász - mindez garantáltan jóéletű "alapanyagból". Házhozszállítást is vállalnak, a részletekről tájékozódj az www.ebio.hu. Virágos, világos? Egy másik príma lelőhely a www.viragoskut.hu biogazdaság, nagyon komoly termékkínálattal, melyből a húsok sem hiányoznak. Mangalica, szürkemarha, racka és bivaly húsa mellett baromfit is árulnak, kipróbáltuk, tényleg nagyon finom, ráadásul tőkehúst is adnak, nem csak feldolgozottat. Egy jó, vasárnapi rántotthús-ebéd boldog mangalicából? Hm? Tanyasi ízek A www.mastergood.hu nevű cég törekszik arra, hogy egészséges és jó életet élő állatokat tartson. A Red Master termékek egy komolyan ellenőrzött program szerint nevelt baromfiból készülnek, garantált minőségben. A cég nagy előnye, hogy termékeik nagyobb üzletekben is kaphatók, így nem kell vadásznod rájuk különféle nehezen elérhető piacokon, egyéb kalandos helyeken. A Sparban és az Auchanban már találkoztunk a dolgaikkal, de máshol is érdemes körülnézni.
Ezeket láttad már?