Bezár az ikonikus szálloda: Egy utolsó brunch a Gellért Hotelben
Egy korszak véget ér, ugyanis a Gellért Hotelt már csak most utoljára láthatod abban a formájában, amilyenben most van. Ez pedig egy tökéletes alkalom lehet arra, hogy még egyszer, de akár most először elmenjetek oda barátnőiddel, vagy pároddal egy brunch-ra vagy egy finom ebédre.
Ezeket láttad már?
A Danubius Hotels különleges kampánnyal búcsúzik a Gellérttől a Gellért Grand Finale program keretében. A cég december 1-ig üzemelteti a főváros egyik legismertebb történelmi szállodáját.
Október végén már elindult a visszaszámlálás. A különleges búcsú kampány keretében a Gellért nosztalgia ételek, épületséták és retró búcsúest még várja a Danubius Hotel Gellért törzsközönségét, a fővárosiakat és a vidékieket egyaránt. A következő hetekben még meg lehet szállni, vacsorázni, kávézni és rendezvényeket tartani a patinás épületben, mielőtt bezárják és annak felújításával egy új korszak veszi kezdetét.
Addig pedig a nosztalgia ételek között olyanok találhatók meg, mint a libamáj parfé muskotályos aszalék ágyon, pirított kaláccsal és a Gellért szűzérme karamellizált sült gyökérzöldekkel, ropogós tócsnival, melyeket borajánlással kiegészítve kínálnak. A desszert pedig igazi kísértés mindenki számára, mely a szálloda 103 éves múltjában vált híres cukrászkülönlegességgé: a gazdag csokoládékrémmel és rumos meggyel töltött Gellért tekercs. Titkos receptjét már sokan próbálták utánozni, az igazi azonban csak a Gellértben kóstolható meg, egészen november 30-áig. Mi szóltunk!
További részleteket a Danubius Hotels oldalán találhattok.