A Starbucks új kávéjától azonnal tavaszi hangulatot lesz
Idén tavasszal csatlakozik a Starbucks kínálatába a Burnt Caramel Lattéhoz egy igazi ínyencség, a Salted Toffee Macadamia Latte. Kísérőként egy új málnás-sajttortás muffin is bemutatkozik, otthonra pedig egy üdítő szemeskávé-keverékkel készült a jó időre a kávézó.
Ezeket láttad már?
Idén először érhető el a kávézókban a Salted Toffee Macadamia Latte, amelyben a krémes makadámdió és a sós karamella kerül főszerepbe. Az italban a frissítő eszpresszó a bársonyosra gőzölt tejjel és lágy makadámiasziruppal keveredik, tetejét gazdag tejszínhab és egy kis sóval megbolondított karamella szósz díszíti.
Az italok mellett az ételek közé is érkezett újdonság. A tavaszi hangulatnak megfelelően a Starbucks egy könnyed, mégis ízletes süteménnyel rukkolt elő. A málnás-sajttortás muffin tökéletes kiegészítője lehet egy frissítő, citrusos kávénak, de a karamellás lattékhoz is kiválóan passzol.
A melegebb idő közeledtével a kávézólánc egy olyan szemes kávét alkotott meg, amely egyszerre idézi a frissen nyíló virágok ízvilágát, és kellő energiát ad egy hosszú és fárasztó naphoz. A 3 Region Blend különlegessége, hogy a világ legnagyobb kávétermesztő régióinak legkiválóbb kávéit egyesíti. A kávékeverékben a latin-amerikai, afrikai és ázsiai vidékekre jellemző ízjegyek egymást kiegészítve jelennek meg, így citrusos, virágos és gyógynövényes jegyeket is felfedezhetünk benne. Közepes testességű, így kiváló választás egy frissítő latte alapjaként, amelyet akár otthon is feldobhatunk egy finom karamell- vagy vaníliasziruppal.