A legfinomabb indiai ételek, amiket valaha ettél
A Buddha-Bar Budapest idén is fantasztikus ízvilágokba kínál felejthetetlen utazást tematikus heteikkel.
Ezeket láttad már?
Ezen a héten India van a terítéken, és azt ahogy a Buddha-Bartól megszokhattuk, minden különleges tálalásban, igazi ínyenceknek készült fúziós fogásokkal és persze szenzációs koktélok kíséretében kerül az asztalra.
Január 30-ig lehet megkóstolni a budapesti étterem elképesztő négyfogásos menüjét, ami egy különleges, roppant ízletes sáfránnyal és chilivel marinált natúr sajtos előétellel indul.
Ezt pedig életed legfinomabb mandulás csirkelevese követi.
Ezután két főétel közül választhatsz, kipróbálhatod a kókusztejes curry szószban pácolt halat, vagy a tandoori bárányt mentás csatnival és almasalátával.
Levezetésként pedig egy csodálatos kardamom szószos zöld tea mousse érkezik.
Mindezt pedig természetesen a Buddha-Bar hangulatos zenéje, a sejtelmes félhomály, és a kelet összetéveszthetetlen vendégszeretete kíséri. A fogásokat mi magunk is kipróbáltuk, és minden India-rajongónak bátran ajánljuk.
A négyfogásos vacsora ára 12.000 Ft, ami magában foglalja a 12%-os szervízdíjat.
Íme egy kis ízelítő a limitált indiai koktéllapból, amit a Buddha-Bar Prága bármenedzsere, Pavol Kulich állított össze:
Indian Fashion: Amrut whisky, Galliano vanília, barna cukor, kardamom bitter, kardamom
Fever Tree: Házi készítésű fűszeres rum, sárgabarack-, gyömbér- és mangó lekvár, lime-lé, citromfű, tonic
Pistachio Lassi: Natúr joghurt, datolyaszirup, mangó, pisztácia