Ebédelj úgy, mintha Párizsban lennél!
Ezen a héten egy francia ékszerdoboz izgalmas fogásait próbáltam ki. Ebédelj a Sofitel Hotel Paris Budapest éttermében!
Ezeket láttad már?
Nem kérdés, hogy a Paris Budapest Étterem az egyik legpazarabb hely Budapesten. A fantasztikus kilátás, a pazar ízek maximálisan gondoskodnak róla, hogy mindig vissza akarj térni hozzájuk. A francia életérzés természetesen a tányérodon is visszaköszön, olyan, mintha egy pillanatra a Párizsban járnál. Persze joggal teszed fel a kérdést, hogy egy exkluzív helyen nemcsak az ízek felejthetetlenek, hanem az árak is igencsak borsosak. Kétségtelen, hogy vannak olyan fogások, melyeket érdemes különleges alkalmakra tartogatnod. De! És most jön a lényeg: az étterem kedvező ebédmenüvel várja azokat, akik náluk szeretnének néhány üdítő pillanatot szerezni.
Az étteremben ücsörögve csodálatos kilátás nyílik Budapest legszebb építményeire. Egyedi látványkonyhájának köszönhetően közelebb kerülhetsz a főzési folyamathoz, az ételek különleges elkészítésének titkaiba is bepillantást nyerhetsz. A hetente megújuló ebédmenüt többféleképpen kérheted: a két fogásos menü, melyhez a főtétel mellé egy előételt vagy egy desszertet választhatsz 3400 forintba kerül, ha mindhárom finomságot szeretnéd kipróbálni 4100 forintot fogsz fizetni. Ha szeretnéd mindezt két bor párosítással kiegészíteni összesen 6900 forintot kell majd a távozáskor fizetned. Az árak tartalmaznak egy savas vagy mentes ásványvizet és egy csésze teát vagy kávét is, viszont nem része a szervízdíj.
Ezen a héten ezeket a finomságokat tudod kipróbálni. Mindet imádni fogod. Én a karfiollevest, az ördöghalat és az epres mascarpone habot választottam, de biztos vagyok benne, hogy a többi is elnyeri a tetszésedet.
Előételek: Karfiolleves (Magyaros karfiolleves zöldségek), Krémleves ( Hideg cukkini krémleves pisztácia), Poke Bowl (poke bowl saláta, tofu, zöldségek), Rillette (Rillette csatni, kruton)
Főételek: Ördöghal (ördöghalfilé, cékla, karalábé, alma), Sertés (párolt sertéscomb, tamarind szósz, káposztasaláta), Kacsa (kacsacomb, meggy, zeller) Patisszon (patisszon, mandula, 64 °C tojás, kapor)
Desszertek: TARTE (fehércsokoládés tarte, mangó), MOUSSE (vaníliás mousse, feketeribizli), ÉCLAIR (csokoládés éclair, málna), MASCARPONE (epres mascarpone hab, menta)
Keresd az ebédkínálatot a la carte menüről 12 és 16 óra között. Foglalj asztalt és nézd meg a további izgalmas ajánlatot a parisbudapest.hu oldalon!