Kim Kardashian ismét mutogatja óriási fenekét, most már tangában is

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kim Kardashian rendesen kitett magáért mexikói nyaralásán nővérével, Kourtney Kardashiannel és barátnőikkel.

Kim Kardashian bikini
Fotó: Twitter

A csajos kiruccanás természetesen rengeteg mókával járt, nagyokat buliztak, sőt még egy óriási felfújható péniszt is szorongattak egy adott pillanatban – szóval garantáltan senki sem unatkozott.

Kim Kardashian pénisz
Fotó: Twitter

Azonban a világ nagyobb részének nem ez volt a legmegdöbbentőbb Kim Kardashian nyaralásával kapcsolatban, hanem azok a bizonyos bikinis fotók. Az internet népe teljes ledöbbenéssel fogadta, hogy az " élete legjobb formájában " lévő Kardashian West feneke milyen is valójában.

Emlékszel még az immár ikonikussá vált Paper magazin borítójára?

Kim Kardashian Paper magazin
Fotó: paper

Azt már korábban is sejtettük, hogy a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával Kim mindent elkövet, hogy a lehető legszuperebbül nézzen ki, és mindenki tökéletes homokóra alakjáról álmodozzon, ami pedig az Instagramos képeit illeti, most már teljesen bebizonyosodott, hogy azokat retusálja.

Nos, a vakációs fotóknak a csíkos bikininél nem volt vége, Kim még tartogatott meglepetéseket a tarsolyában, mint például ez a kék bikini:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> You guys, I seriously think this is a publicity stunt. She is still getting the paparazzi to airbrush some photos like these ones. #Magazine #KimKardashian #Real #NoFilter #Love #Gossip #kourtneykardashian #kyliejenner #music #krisjenner #Fashion #Model #Photography #Pretty #snapchat #Makeup #Magazine #tea #news #bikini #Body #Tattoo #Inspiration #Beauty #ass @behindthebrightlense által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 26., 01:43 PDT

Vagy ez az ezüst:

De a legmerészebb kétségtelenül ez a fekete tanga:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #kimkardashian foi fotografada mais uma vez de biquíni no México. Oi Migs !! (@taaquiedobabado) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 26., 01:55 PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője