7 dolog, amit nem lenne szabad csinálnod Tinderen

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már te is régen lemondtál arról az ábrándról, hogy álmaid hercege egyszer csak leszólít a bárpultnál, reggel a Starbucks-sorban, a villamoson (uh, az lehet amúgy kicsit fura lenne) vagy kutyasétáltatás közben? Nem vagy ezzel egyedül, a világ és a randiszokásaink teljesen megváltoztak az utóbbi években, és mindez a közösségimédiának és azon belül is az olyan randiappoknak, mint a Tinder köszönhető, de egy dolog akkor sem változott: mindenki vágyik arra, hogy szeressen és őt is viszont szeressék.

Nos, ha tartani akarod a lépést, és nem megöregedni a macskáiddal otthon egyedül a szobádban, akkor fel kell venned a ritmust, zárkózz fel, és csinálj már végre egy Tinder profilt. Elég abból a dumából, hogy de te régimódi vagy és az ismerkedés klasszikus formájában hiszel, mert mindenki ezt csinálja, és ha mindenki Tinderen ismerkedik, akkor neked nem marad senki.

Viszont ezt is lehet rosszul csinálni. Összeszedtünk hát segítségül néhány hasznos tippet a randiguruktól, így rázhatod fel a Tinder profilod, hogy azokat a pasikat vonzd be, akik tényleg neked valók:

1. Ne arról szóljon a profilod, hogy mit akarsz másoktól

Azzal, hogy leírod, mit keresel egy partnerbe,n elveheti azoknak a kedvét, akik nem tudják kipipálni magukban a teljes listát, és lehet lemaradsz egy szuper partiról. Próbálj inkább arra fókuszálni, hogy mik a te hobbijaid, és mik azok a dolgok, amik téged érdekelnek. Meglepődsz, hogy mennyi hasonlóan gondolkodó emberrel hozhat így össze a sors.

2. Kerüld a negatívumokat

Ne legyél egy azok közül, akinek olyan agresszív kiírások vannak a profilján, mint "Kerüljenek el azok az emberek, akik…", "Ne húzz jobbra, ha…", vagy "Szereted a focit? Akkor szóba sem állok veled" stb. Ezzel elijeszted az embereket, még akkor is, ha félig-meddig viccesen gondolod. Helyette inkább azt írd ki, hogy mit szeretsz. Sokkal pozitívabb.

3. Ne húzogass hétvégén

Bár a legtöbb aktivitás hétvégén történik ezeken az applikációkon, főleg vasárnap este, nem beszélve a részeg péntek estékről a csajokkal, te inkább azt az üzenetet próbáld meg közvetíteni, hogy nem abból áll az életed, hogy otthon ücsörögsz, és kétségbeesetten keresgéled életed szerelmét. Ezért ne is kapjon senki még véletlenül sem Match-üzenetet tőled.

4. Kérdezz a profiljáról

Ha már megtörtént a Match, akkor kezd a kérdezősködést valami olyasmivel, amit a profilján olvastál. A kutatások azt bizonyítják, hogy azok az ismerkedések vezettek házassághoz, amikor az egymás profilján látható dolgokról kérdezték egymást az illetők.

5. Hagyd a művészi képeket Instagramra

Az a füstös, sejtelmes fotó biztosan remekül mutatna az első szóló lemezed borítóján, de Tinderen inkább használj valami derűs, boldog képet, aminek pozitív a kisugárzása. A társkereső szakemberek szerint sokkal inkább az befolyásol valakit a jobbra húzásban, hogy milyen a fotójának a hangulata, mintsem az, mennyire néz ki jól rajta.

6. Ne ugorj neki egyből a komoly dolgoknak

Bár mindig legyél önmagad, és ne akarj semmit sem eltitkolni egy potenciális partner előtt, az olyan komoly témákat, mint a legutóbbi szerelmi csalódásod, vagy a családi drámáid hagyd inkább az első rendes randira. Ameddig csak üzenetben ismerkedtek, maradjatok a hobbiknál, a házikedvenceknél, az érdeklődési köröknél, aztán személyesen jöhetnek a komoly dolgok.

7. Ne szégyellj tanácsot kérni a legjobb barátodtól

Még ha nem is bérelsz fel egy hivatásos társkeresőt, aki felpolírozza a profilod és ledumálja helyetted a randikat, akkor is érdemes kikérni a barátaid véleményét. Lehet, rávilágíthatnak olyan dolgokra, amik neked fel sem tűntek: például olyanok, hogy mely fotóid a legelőnyösebbek, vagy hogy kit nem kellene egyből balra húznod. Sőt, az is jó ötlet, ha egy házas barátoddal beszélgetsz a társkeresésről, mert ő jóval többet tudhat arról, mitől illik össze két ember.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője