Ezen a hétvégén beköszönt a szerelem - Egymondatos horoszkóp: Április 22.

2017.április.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nincs azon mit csodálkozni, hogy a Halakban lévő Hold hatására két ember – rokonok vagy partnerek – ugyanazon a hullámhosszon vannak. A Hold és a Neptunusz együttállása az esti órákban kiválóan példázza azt az érzékeken túli érzékelést, amely egészen biztosan működik a partnerek között. Szeretetünk, szerelmünk erejével és alkotó fantáziánkkal csodákat művelhetünk, de óvakodjunk attól, hogy olyan kapcsolatba bonyolódjunk, amely lelki szenvedéssel és teljes önfeladással jár. Az estét érdemes lenne valamilyen zenés-táncos szórakozóhelyen eltölteni, de kerüljük az alkoholt.

Ezen a hétvégén beköszönt a szerelem - Egymondatos horoszkóp: Április 22.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma rosszul értelmezed a segítség fogalmát, és túlzásokba bocsátkozol: helyénvaló a segítőkészség, de nagy hiba fölösleges áldozatokat vállalni családod tagjaiért.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne sajnáld az idődet, ha barátaid vagy rokonaid (józan határok között) kérnek tőled valamit, de az se essen nehezedre, hogy a saját vágyaidnak tegyél eleget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem bízol a képességeidben, ha elrejted szakmai ambícióidat, akkor ne csodálkozz azon, ha főnökeid nem bíznak meg igényes feladatokkal és nem támogatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Logikus társadalmunk elveti a képzelet termékeit, mert azok nem valóságosak, ma mégis azt tapasztalod, hogy képzelőerőd a tudáshoz vezető közvetlen út.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A fantázia ma a szexuális előjáték része, de könnyen ráfizethetsz, ha ismét lágyszívűnek mutatkozol, és nagyvonalúan adakozol, bár talán nincs is miből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy te vagy a párod álompartnere, mégsem kellene megtagadnod a barátaidat vagy a családodat, ha a társad igyekszik elszakítani téged tőlük.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabadúszó, kreatív munkastílusod jó táptalaj teremtő képzeleted számára, de az üzletben a sikerhez, mint az életben is, a valóság talaján kell maradnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fedezd fel a benned rejlő kreativitást, váltsd valóra szexuális fantáziádat, de ne áldozd fel minden vágyadat vagy tanulmányaidat a partnered kedvéért!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fontos számodra, hogy családodnak jól menjen a dolga, fontos, hogy szeretteid boldogok legyenek, de ne csak azért élj, hogy mások jól érezzék magukat.

Bak (12. 22-01. 20.) Alkalmazkodj partnered és rokonaid elvárásaihoz, vedd könnyedén a dolgokat, töltődj fel lelkileg, de ne hagyd, hogy mások hangulatai és gondjai befolyásoljanak!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha rokonaid gyakran pumpolnak, neked pedig vajszíved van, és ma is felemlegetik, mi mindennel tartozol nekik, sohasem túl késő nemet mondanod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha van érzéked a művészetekhez, engedd szabadjára kreativitásodat, ne elemezz, ne okoskodj, este pedig hagyd, hogy a zene vagy a pezsgő "hangulatba" hozzon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

„Ezt senki nem fogja nézni” - Elszabadult a pokol az X-Faktor új mentorai miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője