8 ok, amiért megéri egy évig szinglinek lenni

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A párkapcsolat egy csodálatos dolog, legalábbis amíg dúl a szerelem, és nem kezdődnek el a kisebb-nagyobb, mindennapossá váló viták. Sajnos előfordul, hogy mellényúlunk, és kiderül, hogy mégsem a megfelelő emberrel próbálkoztunk. Ilyenkor a szakítás elkerülhetetlen és fájdalmas, és elsőre ijesztőnek tűnhet az egyedüllét, azonban nem szabad bepánikolni: a szingliségnek rengeteg előnye van.

Íme 8 ok, amiért érdemes egyedül eltölteni egy évet, mielőtt rögtön beleugranál egy új kapcsolatba:

Több időt tölteni magaddal és a saját gondolataiddal nem csak azért hasznos, mert jobban megismered önmagad és a céljaidat, de abban is segít, hogy konkrét elképzelésekkel és elvárásokkal menj majd bele az új kapcsolatodba. Ha ismered magad és a vágyaidat, nagyobb az esély rá, hogy nem lősz újra mellé!

Olykor nehéz összeegyeztetni a munkát a párkapcsolattal, és könnyen megeshet, hogy egymás rovására megy a kettő. Nehéz mindkettőben 100%-osan helytállni, azonban ha szingli vagy, megengedheteted magadnak, hogy plusz munkát, új kihívásokat is bevállalj. Természetesen fontos fenntartani az egyensúlyt, de lehetséges, hogy éppen a szingli hónapok alatt kapsz egy visszautasíthatatlan lehetőséget majd!

Ezt láttad már? 10 dolog, amit abba kell hagynod, ha boldog akarsz lenni

Flörtölni márpedig jó. Amellett, hogy érdekes embereket ismerhetsz meg, jót tesz az önbizalmadnak, és a kommunikációs képességedet is fejleszti. Ha kapcsolatot nem is szeretnél, semmi rossz nincs abban, ha ismerkedsz és randizol olykor - teljesen elzárkózni sohasem szabad. Ráadásul a flört abban is segít, hogy rájöjj, milyen embert képzelsz el magad mellé.

Ne értékeld alá a barátaid jelentőségét! Hajlamosak vagyunk kevesebb időt tölteni a barátainkkal, mikor szerelmesek vagyunk - ami egy szintig természetes - , azonban akkor értjük meg a haverok igazi értékét, amikor hirtelen egyedül maradunk. Ne csak akkor fuss össze a csajokkal, ha éppen magányos vagy, csináljatok közös programokat, és szerezzetek új élményeket mindig!

Ezt is nézd meg! 12 dolog, ami még a félrelépésnél is veszélyesebb lehet a kapcsolatodra

Nincs is szebb, mint a három órás telefonbeszélgetések és a folyamatos étteremlátogatás, egészen addig, amíg hónap végén rá nem pillantasz a bankkártyád egyenlegére. Bizony, a kellemes közös programok és a romantika sokszor pénzbe kerül, és észre sem vesszük, mennyit költünk ilyen dolgokra. Szóval, érdemes megfontolni a szingliséget gazdasági szempontból is: ha több

szendvicset eszel, hónap végén is megveheted az álomcipőd!

Még ha nem is féltékeny típus a párod, a párkapcsolat alapvetően nem arról szól, hogy új emberekkel ismerkedünk. Az időtök nagy részét együtt, vagy egymás baráti körével töltitek, és könnyen konfliktust okozhat egy új, esetleg ellenkező nemű ember megjelenése. Ha szingli vagy, nem tartozol elszámolással, és bátran barátkozhatsz akivel és amikor csak szeretnél.

Ha már két éve együtt vagytok a pároddal, valószínűleg nem az a legfontosabb, hogy minden pillanatban a legszebb formádban tündökölj. Ezzel persze nincsen semmi gond, hiszen a szerelem lényege, hogy reggel és kócosan is tetszünk egymásnak, viszont tény és való, hogy szingliként sokkal nagyobb gondot fordítunk a külsőnkre. Itt az alkalom, hogy újra sportolni kezdj, hogy vegyél pár új cuccot, és meglátogasd a kozmetikusod!

A komromisszumkészség, az áldozathozatal és a lemondás minden párkapcsolatban fontos szerepet játszik, hiszen mindkét félnek engedie kell a közös boldogság érdekében. Azonban gyakran előfordul, hogy szakítás után döbbenünk rá, hogy több dolgot áldoztunk fel a szerelem oltárán, mint kellett volna. Most lehetsz önző, és foglalkozhatsz csak azzal, amivel szeretnél!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője