Szemrevaló formák, vibráló színek - új kollekcióval jelentkezik a NINE by Alma Abonyi

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azok számára, akik ismerik az Alma Abonyi nevet, első hallásra – a kék hajú tervező személye mellett - a carbon táskák képe ugrik be. Tavaly ősszel azonban ez megváltozott.

2016-ban egy új termékvonallal jelentkezett a márka, ez a NINE by Alma Abonyi. A változatlanul 100% handmade darabokat a hagyományosabb anyaghasználat jellemzi, ugyanakkor a különleges carbon hatású bőrökkel hűek maradtak a már megismert designhoz. A prémium bőr táskák formájukban és funkciójukban jobban reagálnak az aktuális trendekre, mint az inkább művészi carbon alapdarabok - a praktikusságot is magasabb fokon szolgálják, arányaik reflektálnak a természetben található organikus kapcsolatokra: ősi szerkesztési folyamatok által születtek.

Az első kollekció, a Silence után az idén tavasszal érkező második kollekció szó szerint megtöri a csendet – és a fényt is. A SWING darabjainak vibráló színvilága a hétköznapi rohanásra reflektál, a folyamatosan változó hangulatokhoz és élethelyzetekhez formáiban is illeszkedik.

„Amikor először megláttam ezeket a bőröket Milánóban, azonnal egy ismerős érzés kerített hatalmába: egy belső csiklandozás, ami annyit jelent, hogy KELL - bármi áron! – avat be Alma mosolyogva a kollekció születésének pillanataiba – A beszerzés nem volt egyszerű, de mindenképp megérte, később pedig már szinte magától jött minden, öröm volt ezekkel az anyagokkal dolgozni"

A kampányfotózás tematikáját a bőrök textúrája ihlette:

„Mivel különböző nézetekben különböző színárnyalatúak a bőrök így elég egyértelműen adta magát, hogy kell nekünk egy kaméleon a képekhez – meséli tovább – Ajkai Dáviddal már régóta szerettünk volna együtt dolgozni, az első megbeszélésen szinte össze is állt a teljes koncepció, együtt találtuk ki a stylingot is, a fotózás pedig szinte ijesztően zökkenőmentesen sikerült. Géza ugyan okozott némi bonyodalmat – ő a képeken szereplő kaméleon – de végül a modellel teljes összhangba kerültek, ami a képeken is visszaköszön – én imádom a végeredményt!"

A SWING a Silence kollekció formavilágát viszi tovább, ugyanakkor megjelent három új darab, egy válltáska és két hátitáska – egy férfi és egy női, az utóbbi az eddigi visszajelzések alapján már most nagy favorit. Az új táskák hamarosan hivatalosan is bemutatkoznak, április 30-tól pedig elérhetőek az Alma Abonyi webshopjában és bemutatótermében, valamint a Mono Art&Fashion és a Berlin Store polcain.

Fotó: Ajkai Dávid
Make-up: Magyar Eszter
Hair stylist: Pásztor László
Modell: Panna @ICON


Special thanks to Géza.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője